Feest2

Abraham huren Arnhem

Goedkope Abraham huren in Arnhem en omgeving

Wordt jouw beste vriend, collega, echtgenoot of broer bijna 50 jaar? Kies dan voor een grote Abraham huren in Arnhem. Voor een scherp tarief heb je vervolgens op de gewenste dag de beschikking over een opvallende metershoge Abraham pop. Hiermee trek je alle aandacht naar de jarige toe en geef je hem een onvergetelijke dag.

Diverse Abraham poppen huren

Uiteraard kun je een Abraham Arnhem huren in verschillende uitvoeringen. Wat dacht je bijvoorbeeld van een sportieve, feestende, jeugdige of juist ouderwetse pop? Het kan allemaal, dus bekijk online direct het complete aanbod en kies je favoriet. Heb je liever een halve Abraham pop? Ook dat is een mogelijkheid. De gehalveerde uitvoering is perfect voor plaatsing tegen een gevel.

Abraham huren in Arnhem en zelf opzetten

Ben je van plan om zo’n mooie pop bij ons te reserveren? Dan is het de bedoeling dat je hem zelf opzet. Geen zorgen, want dit is ontzettend simpel. Koppel gewoon de bijgeleverde blower aan de pop en starten maar. Aan de hand van de instructiekaart kun je precies zien hoe dit moet. Natuurlijk moet de Abraham pop stevig staan, zodat hij niet kan omvallen of wegwaaien. Daarom is het huren van de pop altijd inclusief de benodigde scheerlijnen en haringen. Hiermee zet je hem goed vast op de gewenste plek.

Wat kost het huren van deze pop?

Voor een vast bedrag kun je een mooie pop reserveren bij ons. Bij het huren wordt uitgegaan van een levering op de eerste dag, het gebruik van de Abraham op de tweede dag en het ophalen in Arnhem op de derde dag. Je hoeft hier overigens niets extra’s voor te doen. Jouw verhuurder regelt het brengen en ophalen van de pop. Dit is bij de prijs inbegrepen en gaat natuurlijk altijd in.