Feest2

Veelgestelde vragen

1. Gratis gebracht en gehaald?

De dag voor bezorgen/ophalen ontvangt u een bericht van ons op een uur nauwkeurig hoelaat wij de pop komen bezorgen/ophalen. Dit zal tussen 08:00 uur 's ochtends en het streven is om voor 19:00 uur 's avonds te leveren. Niemand thuis? Dan leggen wij de pop ergens beschut neer en wanneer dat niet mogelijk is bezorgen wij hem bij buren die wel thuis zijn. Vice versa telt dit natuurlijk voor het ophalen. Hou hier dus rekening mee bij het invullen van een bezorg- en ophaaladres.

2. Opzetten lastig? Plug & Play

Plug & Play. De pop moet even worden uitgerold, stekker in het stop contact en dan gaat hij. Zodra de pop staat dient u de scheerlijnen even vast te maken zodat hij weg waait. 

3. Ik wil graag een andere banner bij mijn pop.

Dat kan! Geef even aan welke banner u zou willen bij een opmerking bij het plaatsen van uw bestelling en wij gaan dit voor u regelen. 

4. Hoe groot is de pop bij levering?

De pop is opgeblazen natuurlijk mega groot van 3,5 tot 5 meter. Opgerold is het echter niet zo groot en zit het in een tas dat qua formaat te vergelijken is met twee grote boodschappen tassen naast elkaar. Het geheel weegt zo’n 15 kilo en is makkelijk door iedereen te tillen.

5. Help! Ik heb vandaag nog een pop nodig, kan dit?

Neem zo snel mogelijk contact met ons op dan kunnen we de mogelijkheden bespreken.

6. Kan ik een pop ook bij jullie afhalen?

Ja, zeker! Neem even contact met ons op om dit kort te sluiten. 

7. Welke provincies leveren jullie?

In de provincies Overijssel, Gelderland en Flevoland. In andere provincies leveren wij nog niet.