Feest2

Over ons

Introductie
Over Jalink Verhuur
Wanneer de jarige met een glimlach van oor tot oor rond loopt weet je dat de verrassing zeer geslaagd is. Of je nou 50 wordt, 40 jaar getrouwd bent, een baby hebt gekregen of een bedrijf gaat overnemen; een mijlpaal is altijd een goede reden om het net wat grootser te vieren. Niets is mooier om iemand in het zonnetje te zetten. Vanuit dat oogpunt ben ik in 2010 begonnen met partyverhuur. Met mijn bijbaan heb ik destijds gespaard voor een paar partytenten, statafels en sarah/abraham poppen. Al snel werd de uit de hand gelopen hobby vrij serieus en moest en zou ik daar later mijn brood mee kunnen verdienen.

Een studie en wat banen verder heb ik dit jaar de eerste stap gezet in het ondernemen. Een uitdagende tijd voor de partyverhuur daarom focus ik mij momenteel enkel op de verhuur van Sarah, Abraham en overige opblaaspoppen.

Dus als u het feest organiseert, bezorg ik u een mooie bijpassende opblaaspop.
Paul Jalink
Heb je vragen voor ons? Bekijk de FAQ of bel het support team!
Support
06 43577694
Het Idee: gemakkelijk feest!
Enorm eenvoudig: Wij bezorgen onze poppen compleet, u hoeft hem alleen zelf op te zetten.
Wij brengen en halen de pop tijdens kantoortijden op maandag tot en met zondag. De pop wordt compleet geleverd. Het opzetten is een fluitje van een cent met de meegeleverde opzetinstructiekaart. Wanneer de pop wordt bezorgd leggen wij het u ook persoonlijk nog even uit.

Honderden tevreden klanten gingen je voor

Compleet geleverd en het opzetten is een fluitje van een cent.

Gratis bezorgd in
Overijssel, Gelderland
en Flevoland

Het hele pakket weegt slechts 15 kilogram.