Feest2

Abraham huren Barneveld

Abraham huren in Barneveld

Is de vijftigste verjaardag in aantocht van je beste vriend, je man, je broer of je buurman? Kies dan voor eenvoudig online een opblaasbare Abraham pop huren Barneveld. Deze wordt door je huurder afgeleverd op het gewenste adres in Barneveld, zodat je hem alleen nog maar hoeft op te blazen en een mooi plekje hoeft te geven. Dankzij de plaatsing van de Abraham thuis in Barneveld weet iedereen dat de jarige de mooie leeftijd van 50 jaar heeft bereikt. Desgewenst kun je er zelfs nog een bord naast zitten waarmee je iedereen oproept om te toeteren of aan te bellen als ze voorbijkomen. Zo zal de jarige Abraham zijn vijftigste verjaardag niet gauw vergeten.

Keuze uit diverse uitvoeringen

Opblaasbare Abraham poppen in verschillende uitvoeringen

Je kunt een Abraham Barneveld huren in diverse soorten. Afhankelijk van hoe de jarige eruitziet of hoe hij zich gedraagt kun je onder meer opteren voor een feestende Abraham, cartoon Abraham, jong uitziende Abraham of een sportieve Abraham. De meeste opblaasbare Abraham figuren zijn 3,5 meter of 4 meter hoog. Op deze manier vallen ze dus altijd goed op in de tuin van de jarige in Barneveld.

Het huren van een Abraham in Barneveld

Wil je een Abrahampop huren in Barneveld? Dan is het goed om te weten dat de huurtermijn in totaal drie dagen bedraagt. Op dag 1 wordt de pop geleverd door het verhuurbedrijf. Op dag 2 kun je pop de hele dag laten staan. Vervolgens wordt hij op dag 3 weer door je verhuurder opgehaald. Overigens zit het opzetten van de pop niet bij het huren inbegrepen. Gelukkig kun je de pop dankzij de handige opzetinstructiekaart heel eenvoudig opzetten. Vanzelfsprekend worden scheerlijnen, haringen, een leeftijdbanner en een blower meegeleverd.

Kosten van een Abraham huren Barneveld

Het huren van een Abraham in Barneveld kost slechts een vast bedrag, klik op de knop assortiment om de laatste prijs te zien. Heb je geen Abraham nodig, maar wil je juist een andere pop huren? Dan kun je ook terecht voor diverse andere opties, zoals een Sarah pop huren Barneveld.