Feest2

Abraham huren Deventer

Gezellige Abraham pop huren Deventer

Met het huren van een grote opblaasbare Abraham pop in Deventer geef je het huis of de werkplek van jouw jarige direct een gezellige en feestelijke aanblik. Een Abraham huren is vooral een goed idee als je collega, familielid, goede vriend of buurman binnenkort 50 jaar oud wordt. Van oudsher is dit een heel bijzondere mijlpaal in het leven van een man. Zet hem dus zeker in het zonnetje en kies voor het huren van zo’n prachtige en opvallende Abraham in Deventer of omgeving.

Keuze uit diverse uitvoeringen

Welke Abraham poppen zijn er?

Natuurlijk is er bij het huren van een pop voor ieder wat wils. Van sportieve en feestende Abraham poppen tot een jeugdige of juist traditioneel uitgevoerde Abraham. Dit betekent dat je voor elke man die 50 jaar wordt een passende pop kunt huren. Beschikt het bedrijf of de woning van de jarige over een hoge rechte wand? Dan kun je ook een halve Abraham Deventer huren. Bekijk direct de verschillende opties en bepaal welke jij graag wilt huren. Wil je zowel een man als een vrouw in het zonnetje zetten en zijn beide personen 50 jaar geworden? Dan kun je ook een bijpassende Sarah pop huren in Deventer.

Hoe duur is het huren van een Abraham Deventer?

Klik voor de scherpe prijs even op de: Bekijk assortiment knop. Deze scherpe prijs is inclusief brengen en halen door je verhuurder op een locatie naar keuze in Deventer. Vanzelfsprekend huur je altijd een compleet pakket. Dit wil zeggen een grote Abraham pop van 3,5 of 4 meter, een blower, leeftijdbanner, scheerlijnen, haringen en een instructiekaart. Hiermee ben je direct klaar voor het grote feest. Zet ook je eigen Abraham in de schijnwerpers en kies voor het huren van een feestelijke pop in Deventer. In principe bedraagt de huurperiode van de Abraham drie dagen, waarbij de eerste en de derde dag bestemd zijn voor respectievelijk het bezorgen en ophalen van de pop. Dit betekent dat je één volle dag gebruik kunt maken van de pop.