Feest2

Abraham huren Ede

Abraham huren Ede

Wordt iemand in jouw omgeving binnenkort 50 jaar, bijvoorbeeld je vader, broer, man, vriend of buurman? Dan is het natuurlijk leuk om hem extra in het zonnetje te zetten. Hoe kan dat beter dan met een mooie Abraham huren Ede. Je kunt deze heel eenvoudig huren in Ede of omgeving. Plaats de pop vervolgens goed in het zicht, zodat de hele buurt ervan kan meegenieten. Ook weet nu iedereen die langskomt precies hoe oud de jarige is geworden.

Keuze uit diverse uitvoeringen

 

Wil je een leuke Abraham pop huren in de regio Ede? Dan heb je de keuze uit poppen in verschillende uitvoeringen. Ga bijvoorbeeld voor een jonge Abraham, een feestende Abraham, een sportende Abraham of een leuke cartoon Abraham. Deze laatste variant kun je ook in een halve variant huren. Dit is ideaal als je de pop tegen de zijkant van het huis in Ede wilt plaatsen. Je kunt dus verschillende poppen huren in Ede. Afhankelijk van de gekozen opties zijn de poppen 3,5 meter of 4 meter hoog.

Hoe werkt een pop huren Ede?

Kies je ervoor om een Abraham pop te huren in Ede? Dan hoef je alleen maar door te geven wanneer je hem nodig hebt. Vervolgens wordt de pop op het gewenste adres bezorgd en naderhand ook weer afgehaald. Dit is allemaal bij de huurprijs inbegrepen. Overigens is de totale huurperiode voor de pop 3 dagen. Op de eerste dag wordt de pop geleverd in Ede, op de tweede dag heb je hem in gebruik en op de derde dag wordt hij weer keurig opgehaald. Het enige wat je zelf moet doen is de Abraham Ede in elkaar zetten. Uiteraard wordt alles wat je hiervoor nodig hebt meegeleverd. Denk bijvoorbeeld aan de opzetinstructiekaart, een blower, haringen en scheerlijnen en natuurlijk ook een bijpassende leeftijdbanner.

Wat kost een Abraham huren Ede?

Het huren van een Abraham pop in Ede is heel betaalbaar. Voor klik dan even op de: Bekijk assortiment knop. Daar vind u de prijzen van de poppen en ziet u direct welke wij allemaal verhuren.