Feest2

Abraham huren Renkum

Betaalbare Abraham huren in Renkum

Een jarige moet natuurlijk verrast wordt, zeker als het gaat om een bijzonder moment als een vijftigste verjaardag. Door een Abraham te huren in Renkum zal de jarige man in jouw midden zeker verrast zijn. Je kunt kiezen uit verschillende poppen van een paar meter hoog en uiteraard kun je ze allemaal huren tegen een scherp tarief. Je kunt een Abraham huren Renkum voor een familielid, zoals je man, vader of broer. Daarnaast is het natuurlijk ook een leuke manier om een collega, goede vriend of buurman in het zonnetje te zetten.

Keuze uit diverse uitvoeringen

Diverse soorten poppen!

Heb je zelf interesse in het huren van een opvallende pop in Renkum of omgeving? Werp dan gelijk even een blik op het gevarieerde aanbod. Naast de standaard Abraham pop met de grijze baard kun je ook verschillende jeugdige, feestvierende en sportieve Abraham poppen huren. Wil je de opblaasbare pop stevig tegen een rechte muur zetten? Gebruik dan de scheerlijnen die bij de pop worden geleverd De pop van je keuze wordt vervolgens door je verhuurder afgeleverd inclusief een blower, haringen en voldoende scheerlijnen. Hiermee kun je de Abraham zelf opblazen en vervolgens stevig neerzetten. Afhankelijk van de gekozen optie is de Abraham 3,5 meter of 4 meter hoog. Natuurlijk vallen de poppen alleen hierdoor al goed op. Daarnaast zijn ze ook uitgevoerd in vrolijke kleuren, waardoor ze nog meer de aandacht trekken. Op deze manier kun je heel Renkum laten meegenieten van het feit dat er hier iemand 50 jaar oud is geworden.

Hoe duur is een Abraham Renkum huren?

Het huren van een opblaasbare Abraham pop in Renkum en omstreken is met een vast tarief ontzettend betaalbaar. Zeker als je weet dat het bezorgen en ophalen al bij deze prijs inbegrepen is. Ook voor de bijgeleverde accessoires, waaronder een opvallende leeftijdbanner, betaal je niks extra. Er is alleen een kleine meerprijs als je de Abraham voor een langere periode wilt huren bij jou in Renkum, bijvoorbeeld een heel weekeinde.