Feest2

Abraham huren Velp

Een opblaasbare Abraham pop huren in Velp

Als iemand in je directe omgeving 50 wordt is het natuurlijk leuk om de jarige alle mogelijke aandacht te geven. Met een opblaasbare Abraham in de tuin vergeet niemand welke dag het is. Ook de jarige zelf zal zeker verbaasd zijn. Om het feest zo compleet mogelijk te maken kun je verschillende feestelijke opblaaspoppen huren in Velp. Wordt jouw beste vriend, broer, vader of echtgenoot binnenkort 50? Verras hem dan op deze dag en kies voor het huren van een opblaasbare Abraham pop in Velp.

Keuze uit diverse uitvoeringen

Welke poppen kan ik huren in Velp?

Wil je zelf of met je vriendengroep een Abraham huren Velp voor een jarige die 50 jaar oud wordt? Maak dan je keuze uit de diverse opties. Zo is er de jonge Abraham, feestende Abraham, sportieve Abraham en natuurlijk de traditionele Abraham met grijze baard. Ook is het mogelijk om een halve Abraham te huren Velp voor plaatsing tegen een rechte wand.

Is het huren van een Abraham Velp duur?

Het mooie van de verschillende poppen is dat je ze kunt huren tegen een heel aantrekkelijk tarief. Voor een vaste lage prijs krijg je de gewenste pop inclusief alle accessoires die je nodig hebt bij het opzetten. Deze prijs is overigens ook inclusief het brengen en halen op jouw locatie in Velp. Het enige wat jij dus nog hoeft te doen is een goede plek bedenken voor de Abraham pop, aangeven op welke datum je hem wilt huren en vervolgens de pop op de gewenste plek neerzetten. Om de lage prijzen even te bekijken klik dan even op de bekijk assortiment knop!

Abraham is eenvoudig op te zetten

Bij het huren van een Abraham Velp wordt er dus vanuit gegaan dat je hem zelf opzet. Overigens is dit niets om je druk over te maken, want het is ontzettend simpel. Sluit de opblaasbare pop aan op de blower en zet de machine aan. Sluit vervolgens de scheerlijnen op de pop aan en zet deze in de grond vast met de haringen. Het precieze stappenplan vindt je terug op de bijgeleverde opzetinstructiekaart.