Feest2

Abraham huren Voorthuizen

Abraham huren Voorthuizen

Elke man in de regio Voorthuizen die vijftig jaar oud wordt verdient een groot feest. Om te vieren dat hij een halve eeuw oud is geworden kun je het beste flink uitpakken. Kies bijvoorbeeld voor het huren van een Abraham in Voorthuizen. In ons ruime en gevarieerde assortiment vind je beslist een mooie pop voor jouw jarige. Vertel ons dus snel welke Abraham jij wilt huren in Voorthuizen.

Keuze uit diverse uitvoeringen

Waarom een Abraham huren in Voorthuizen?

Door het huren van een grote opblaasbare Abraham pop in Voorthuizen of omgeving begint het feest gelijk al met heel veel voorpret. Jij weet dat op de verjaardag van de aanstaande Abraham een enorme pop bij zijn huis zal verrijzen en kunt al helemaal bedenken hoe je de jarige ermee wilt verrassen. Ga bijvoorbeeld met een groep familieleden of vrienden naar zijn tuin om hem toe te zingen op zijn vijftigste verjaardag. Ook kun je ervoor kiezen om iedereen individueel langs te laten gaan. Uiteindelijk maakt het niet uit wat je doet, zolang je de jarige maar overlaadt met aandacht. Het mooie van onze Abraham poppen is dat je ze voor een hele dag kunt huren in Voorthuizen of omgeving. Je hoeft hem dus niet al na een paar uur weer af te breken. Zo kun je het feest de hele dag laten duren!

Het huren van zo’n Abraham is zeker een prijzig grapje, of niet?

Wil je één van onze prachtige opblaasbare poppen reserveren? Dan kun je gebruikmaken van ons zeer voordelige huurtarief. Voor een volle dag huren betaal je bij ons een vast laag bedrag. Dit bedrag is inclusief de btw, toebehoren en accessoires zoals de leeftijdsbanner van 50 jaar. Wij leveren je favoriete Abraham een dag van tevoren af op de gewenste locatie in Voorthuizen. Hierna kun je de Abraham een volle dag gebruiken voor jouw feest. Vervolgens halen we hem op de derde dag weer in Voorthuizen op. Het is goed om te weten dat het brengen en ophalen bij onze prijs van het huren is inbegrepen. Voor de laatste prijs klik dan even op de bekijk assortiment knop. U gaat dan door naar de overzichtspagina waar alle poppen met laatste prijzen staan.