Feest2

Abraham huren Zevenaar

Abraham huren Zevenaar

Als een familielid of vriend 40, 50 of 60 jaar wordt dat wil je natuurlijk het liefst dat iedereen dit weet. Je kunt de jarige daarom verrassen met een Abraham pop voor in de tuin. Deze Abraham kun je huren in Zevenaar en dan wordt hij bij jou thuis gebracht.

Keuze uit diverse uitvoeringen

Abraham huren in Zevenaar

Een Abraham huren is een leuke manier om iemand die 50 jaar wordt in het zonnetje te zetten. De abraham is een grote opblaaspop die voor het huis van de jarige neergezet kan worden. Zo ziet iedereen dat er iemand Abraham gezien heeft en dat er een feestje gevierd wordt. De opblaaspop wordt gevuld met lucht met behulp van een elektrische pomp. Bij het huren van de pop wordt een blower meegeleverd om hem met lucht te vullen. Er zijn verschillende versies van Abraham beschikbaar. Daarnaast kunt u bij het huren van de pop kiezen voor een leeftijdsbanner in de volgende leeftijden: 30, 40, 50, 60, 70 en 80 jaar. Er is zelfs een jonge, of een halve Abraham die u kunt huren in Zevenaar om in de tuin te zetten voor een wat jongere jarige.

Hoe gaat het huren in zijn werk

Als u heeft besloten om een Abraham te huren in Zevenaar dan kunt u deze reserveren door op de knop bekijk assortiment te klikken. U komt dan in het overzicht van alle Abraham poppen en ziet dan ook de prijzen. De prijs is inclusief het brengen en halen van de poppen in de provincies Gelderland, Overijssel en Flevoland. In andere provincies leveren wij niet. U dient de pop zelf op te zetten, hiervoor worden bij het huren van de pop alle benodigdheden meegeleverd. U ontvangt haringen, scheerlijnen, en blower en een kaart met instructies om de pop op te zetten.

Dus bereikt er binnenkort iemand in uw omgeving een mooie ronde leeftijd? Denk er dan aan om een pop te reserveren. De jarige zal er zeker zeer verrast door zijn!