Feest2

Abraham huren Zwolle

Huur een Abraham pop in Zwolle en omstreken

Word jij of iemand in de omgeving Zwolle binnenkort 50? Dan mag een Abraham in de tuin absoluut niet ontbreken. Aanschaffen is erg duur, een Abraham huren is daarom een passende oplossing. Bij ons kun je er een voor één of meerdere dagen huren in de omgeving Zwolle.

Keuze uit diverse uitvoeringen

Waarom een pop huren?

Als iemand van het mannelijke geslacht 50 wordt dan wordt er altijd Abraham gezegd. Dat is kenmerkend voor een 50ste verjaardag. Als deze Abraham pop voor de deur in Zwolle staat, weet ook iedereen dat er in dat huis of in die feestzaal iemand 50 is geworden. Het is altijd leuk als deze speciale leeftijd herkent wordt. Daarnaast is het een extraatje voor de jarige door deze pop te huren, om deze in het zonnetje te zetten.

Moet ik wat aanschaffen voor het huren?

Nee! Als je bij ons in Zwolle een Abraham huurt, dan hoef je niets zelf extra aan te schaffen. Alles is bij ons inbegrepen; haringen, scheerlijnen, leeftijdbanner, blower en opzetinstructiekaart. Je zult dus wel zelf de Abraham moeten opzetten, maar door middel van onze duidelijke instructies is dat geen enkel probleem.

Waarom bij ons een Abraham huren voor in Zwolle?

Wij leveren een kwaliteitpop voor een lage prijs. Als je bij ons een Abraham zult huren dan is alles in de prijs inbegrepen (haringen, scheerlijnen, etc).Woon je ook nog in Zwolle? Dan zijn wij de ideale partij, onze Abrahams worden namelijk speciaal in Zwolle en omgeving verhuurt. Zo hoef je geen pop vanuit de andere kant van het land te huren waarbij je hoge transportkosten betaald of zelf ver moet rijden om de pop op te halen.

Wordt er een vrouw in Zwolle 50 jaar of bereikt zij een andere speciale leeftijd? Dan kun je in plaats van Abraham een Sarah huren! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden voor het huren van een Abraham of Sarah in Zwolle.