Feest2

Sarah huren Kampen

Sarah huren Kampen

Elke verjaardag is bijzonder en daarom pak je ieder jaar opnieuw uit met de leukste cadeaus, de mooiste kaarten en de meest fleurige bloemen. Op het moment dat een vrouw 50 jaar wordt is het tijd om nog een stapje extra te zetten. Het is dan een heel leuk idee om een Sarah te huren in Kampen of omgeving. Bij ons heb je de keuze uit verschillende opblaasbare poppen in de vorm van een Sarah. Natuurlijk kun je voor iedere vijftigjarige dame uit Kampen een passende Sarah pop huren. Hiermee trek je alle aandacht van familie, buurtbewoners en andere mensen die toevallig door de straat lopen of rijden in Kampen. Het voordeel van het huren van een opblaasbare Sarah pop is dat dit bij ons ontzettend voordelig is. Daarnaast leveren we je altijd een goede service, dus neem vandaag nog contact met ons op voor het huren van een mooie feestpop!

Keuze uit diverse uitvoeringen

Hoe duur is het huren van een Sarah pop Kampen?

Wil jij één van onze schitterende Sarah poppen huren voor je eigen jarige in Kampen? Leg dan direct jouw favoriete pop vast voor de verjaardag van jouw dierbare. Voor een volle dag huren betaal je bij ons een vaste lage prijs inclusief btw. Deze prijs vind u door even op de bekijk assortiment knop te klikken. Het is goed om te weten dat dit een all-in prijs is. Je betaalt dus niets extra’s voor het bezorgen en ophalen van de pop in Kampen door één van onze medewerkers. Ook nemen we altijd een complete set mee. Dat wil zeggen de Sarah pop zelf, een blower, opzetinstructiekaart, haringen en scheerlijnen. Natuurlijk mag ook de vrolijke leeftijdsbanner van 50 jaar niet ontbreken!

Verschillende Sarah poppen huren in Kampen

Voor iedere vrouw uit Kampen die vijftig jaar oud wordt hebben we een geschikte Sarah. Je kunt onder meer de Jarige Jet pop of Ouwe Doos opblaaspop huren. Daarnaast kun je natuurlijk ook kiezen voor het huren van een traditionele uitvoering van de Sarah pop met grijs haar, een feestende Sarah of onze vrolijke sportende pop.