Feest2

Sarah huren Renkum

Verras de jarige met een Sarah pop

Wil je een dame verrassen die binnenkort 50 jaar wordt? Kies dan voor het huren van een opblaasbare Sarah pop in Renkum. De pop is 3,5 tot 4 meter groot en valt dankzij zijn felle kleuren goed op. Een Sarah is perfect om in de tuin van de jarige te zetten, maar natuurlijk kun je de pop ook plaatsen bij haar werkadres in Renkum of omgeving.

Keuze uit diverse uitvoeringen

Welke Sarah Renkum huren?

Natuurlijk kun je verschillende Sarah poppen huren in Renkum. Zo is er de jonge Sarah, feestende Sarah, halve Sarah pop en de sportende Sarah. Ga je liever voor een ouderwetse Sarahpop met grijs haar en een schort voor? Ook dat is mogelijk. Je kunt natuurlijk kiezen voor het huren van een Sarah die lijkt op je eigen jarige, maar een heel ander type pop is ook erg leuk. Het belangrijkste is vooral dat je zorgt voor een feestelijke stemming bij de jarige in Renkum.

Sarah poppen in Renkum: flexibel te huren

Heb je interesse in het huren van een mooie pop voor jouw jarige die 50 wordt? Klik dan snel even op de bekijk assortiment knop! U komt dan in het overzicht van alle Sarahs terecht en ziet dan gelijk de prijzen die erbij horen. Deze prijzen zijn inclusief btw en inclusief alle accessoires die je nodig hebt. Ga je een Sarah huren, dan moet de pop van je voorkeur natuurlijk wel mooi en stevig staan. Hiervoor gebruik je de blower, haringen en scheerlijnen. Ook is er een bijpassend leeftijdsschild inbegrepen, zodat niemand kan vergeten hoe oud de jarige wordt.

Gratis bezorgd en gehaald

Wil je zelf een Sarah pop huren in Renkum of omgeving? Plaats dan een reservering via onze site of neem contact op! Telefonisch kunnen wij ook voor u een reservering plaatsen. Wij komen de pop gratis bezorgen omstreken en vervolgens na de huur termijn ook weer ophalen.