Feest2

Sarah huren Twello

Sarah pop huren in Twello

Wil jij je echtgenote, moeder, zus, buurvrouw of beste vriendin verrassen voor haar vijftigste verjaardag? Kies dan voor het huren van een metershoge Sarah pop in Twello. Zet de pop neer op een opvallende plek, bijvoorbeeld in de voortuin. Nu kan iedereen zien hoe oud de jarige in kwestie precies geworden is. Vier deze mijlpaal uitbundig en laat jouw jarige Sarah uit Twello de hele dag stralen!

Keuze uit diverse uitvoeringen

Sarah poppen huren in verschillende uitvoeringen

Wil je een vrolijke opblaaspop huren voor een dame uit Twello die binnenkort 50 jaar wordt? Kies dan uit de verschillende exemplaren jouw favoriet. Naast de traditionele cartoon Sarah pop met grijze haren zijn er ook diverse andere opties. Ga bijvoorbeeld voor een feestende pop, sportieve Sarah of laat jouw keuze vallen op een jeugdig ogende Sarah. Tevens is het mogelijk om een halve Sarahpop te huren. Dit is een perfecte keuze als je de pop tegen de gevel aan wilt zetten.

Moet ik de Sarah pop zelf opzetten?

Wil je een voordelige Sarah pop huren in Twello? Dan rekent je verhuurder erop dat je deze zelf opzet. Maak je overigens geen zorgen, want met de bijgeleverde opzetinstructie bij de hand is dit ontzettend eenvoudig. Sluit de bijgeleverde blower aan en blaas de pop op. Zet Sarah vervolgens goed vast met behulp van de scheerlijnen en de haringen. Nu is het dus alleen nog maar een kwestie van een geschikte en vooral opvallende plek uitzoeken in de tuin van de jarige.

Wat is het tarief voor een Sarah huren in Twello?

Bij jouw gespecialiseerde verhuurbedrijf kun je een Sarah huren in Twello voor een aantrekkelijke en transparante prijs. Klik even op de bekijk assortiment knop om de prijzen te zien. Voor dit geld wordt de pop ook bezorgd en opgehaald in Twello of omgeving. Daarnaast zijn ook alle bijgeleverde accessoires voor het opzetten van de Sarah al bij dit bedrag inbegrepen. Maak daarom vandaag nog een afspraak en laat weten wanneer jij een mooie en opvallende Sarah wilt huren in de regio Twello.