Feest2

Sarah huren Wageningen

Goedkoop en eenvoudig een Sarah huren Wageningen

Als een vrouw 50 jaar oud wordt zeggen we ook wel dat ze Sarah ziet. Wordt jouw moeder, vrouw, beste vriendin, zus of buurvrouw in Wageningen binnenkort 50 jaar? Kies dan voor voordelig een Sarah huren Wageningen. Hiermee zul je de jarige absoluut verrassen en ook de hele straat weet zo direct dat hier een jarige dame woont. Een Sarah pop huren in Wageningen is heel voordelig. Voor een scherp all-in tarief heb je de beschikking over een mooie opvallende pop van 3,5 meter of zelfs 4 meter hoog. Op deze manier zal het werkelijk niemand ontgaan dat jouw dierbare nu Sarah heeft gezien.

Keuze uit diverse uitvoeringen

Diverse soorten Sarah poppen

Geen enkele jarige is hetzelfde en daarom kun je verschillende Sarah’s huren. Ga bijvoorbeeld voor een jeugdig ogende Sarah, een sportieve Sarah of juist feestende Sarah. Ook kun je kiezen voor een vrolijke cartoon Sarahpop. Heb je jouw ideale keuze gemaakt? Maak dan direct een afspraak voor het huren van deze pop en laat hem afleveren bij de jarige of bij jou thuis in Wageningen.

Prijs van Sarah huren Wageningen

Bekijk de laatste prijzen door op de bekijk assortiment knop te klikken. Wil je in Wageningen of omgeving een Sarah huren, maar daar niet te hoofdprijs voor betalen? Dan is het goed om te weten dat je voor een laag bedrag al zo’n mooie opvallende pop kunt huren. Heb je geen behoefte aan een Sarah pop en wil je juist een Abraham huren in Wageningen? Ook dat kan voor hetzelfde scherpe tarief.

Wat zit inbegrepen bij de huurprijs?

Kies je voor een Sarahpop huren in Wageningen? Dan ben je voor dat geld echt helemaal klaar. De pop van jouw voorkeur wordt geleverd inclusief de haringen, scheerlijnen en blower die je nodig hebt om hem op te zetten. Daarnaast zit er ook een leeftijdbanner bij. Voor een snelle installatie op de gewenste plek kun je gebruikmaken van de handige opzetinstructiekaart. Vanzelfsprekend is het afleveren en ophalen van de Sarah bij jou in Wageningen bij de prijs inbegrepen.