Feest2

Sarah huren Wezep

Feestelijke Sarah pop huren in Wezep

Als er iemand 50 jaar wordt is het natuurlijk tijd voor een feestje. Je kunt ervoor kiezen om de vijftigste verjaardag van je echtgenote, moeder, zus of beste vriendin thuis te vieren, maar ook een externe locatie is mogelijk. Zo kun je een zaal afhuren voor een groot feest of Sarah in het zonnetje zetten op haar werk of op de sportclub. Waar je ook voor kiest, zorg ervoor dat iedereen weet waar het feest is. Dit kan heel eenvoudig via het huren van een vrolijke Sarah pop in Wezep. Bij ons heb je de keuze uit verschillende soorten Sarah poppen, uitgevoerd in vrolijke kleuren en eenvoudig op te blazen met de bijgeleverde blower. Natuurlijk is een Sarah huren Wezep bij ons altijd voordelig. Wij zorgen ervoor dat de feestvreugde niet omlaag gaat, maar juist alleen maar toeneemt!

Keuze uit diverse uitvoeringen

Wat kost een Sarah huren Wezep?

Klik de op: bekijk assortiment om de laatste tarieven te zien. Voor het huren van een opblaasbare pop betaal je bij ons een vast tarief inclusief btw. Om het huren van de pop zo eenvoudig mogelijk te maken is ook het halen en brengen door ons team al bij de prijs inbegrepen. Natuurlijk nemen we bij het afleveren ook de benodigde haringen en voldoende scheerlijnen mee waarmee je de pop opzet op de gewenste plek in Wezep. Geef bij je bestelling gelijk ook aan welke leeftijdsbanner je nodig hebt. Voor een vrouw die Sarah ziet raden we natuurlijk de uitvoering met het getal 50 aan. Uiteraard kun je naar wens ook andere leeftijdsbanner gebruiken. Ook dit mooie accessoire is al inbegrepen bij onze vaste prijs voor een Sarah huren Wezep.

Welke Sarah Wezep huren voor mijn jarige?

Wil je weten welke poppen je het beste kunt huren voor jouw jarige? Bekijk dan direct ons aanbod en denk na over welke uitvoering het beste past bij je eigen Sarah. Misschien is het wel de sportieve Sarah, de cartoon Sarah, de Ouwe Doos, de feestende Sarah of de Jarige Jet. Bij ons kun je ze allemaal huren voor een geslaagd feest!