Feest2

Sarah huren Zevenaar

Opblaasbare pop Sarah huren Zevenaar voor een vrouw van 50

Ook in Zevenaar houdt men wel van een feestje, zeker als er een bekende vrouw 50 jaar oud wordt. De Sarah pop staat al jarenlang symbool voor een vijftigjarige vrouw. Er is dan ook niets leuker dan een opblaasbare Sarah huren in Zevenaar voor een dame die binnenkort de vijftigjarige leeftijd bereikt. Om ervoor te zorgen dat iedereen zijn ideale Sarah kan huren hebben we de beschikking over een ruim en gevarieerd assortiment. Onze opblaasbare Sarah poppen zijn 3,5 meter of 4 meter hoog en zijn uitgevoerd in gezellige frisse kleuren. Hierdoor trekken ze enorm de aandacht, wat natuurlijk perfect is op een gelegenheid als een vijftigste verjaardag.

Keuze uit diverse uitvoeringen

Is een pop huren duur?

Klik op: bekijk assortiment voor de laatste prijzen. Het huren van opblaasbare Sarah pop in Zevenaar voor je beste vriendin, zus, schoonzus, tante of moeder hoeft absoluut niet duur te zijn. Zeker niet als je kiest voor onze gerenommeerde verhuurservice. Bij ons zijn de bezorging en het afhalen van de pop naar keuze op jouw adres in Zevenaar al bij de prijs inbegrepen. Voor een mooi tarief incl. btw kun je al zo’n feestelijk opblaasbare pop huren. Hier zit alles al bij voor een grandioos feest bij jouw Sarah in Zevenaar of omgeving. Van een blower, scheerlijnen en haringen tot natuurlijk de pop zelf en een vrolijke leeftijdsbanner naar keuze.

Welke Sarah pop huren Zevenaar?

Heb je niet veel plek, maar wil je wel een mooie Sarah pop huren in Zevenaar? Kies dan voor de halve Sarah. Ze is net zo leuk als onze andere opblaasbare Sarah poppen, maar neemt en stuk minder ruimte in. Ook is ze zeer geschikt voor plaatsing tegen een rechte wand. Daarnaast kun je in Zevenaar ook diverse andere Sarahs huren om je feest compleet te maken. Breng bijvoorbeeld iedereen in de juiste stemming door het huren van een feestende Sarah of kies voor de jeugdige Jarige Jet. Ook zijn er de Ouwe Doos, de sportende Sarah en natuurlijk de cartoon Sarah.