Feest2

Sarah huren Zwolle

Een opblaasbare Sarah huren in Zwolle

Elke verjaardag is een moment om te vieren. Wordt een vrouw 50 jaar? Dan is het tijd voor een spetterend feest in Zwolle! Een heel ludieke manier om jouw jarige in de schijnwerpers te zetten is door het huren van een Sarah in Zwolle. Tegen een voordelig tarief kun je voor één of meer dagen een opblaasbare Sarah van wel 4 meter hoog huren.

Keuze uit diverse uitvoeringen

Welke modellen heb ik keuze?

Natuurlijk ziet lang niet elke vijftigjarige dame er hetzelfde uit. Daarom kun je Sarah poppen huren in verschillende uitvoeringen. Is jouw jarige heel sportief of houdt ze wel van een feestje? Kies dan voor een feestende of sportieve Sarah huren Zwolle. Zou je echt niet zeggen dat jouw Sarah al 50 is geworden? Verras haar dan met een jeugdige Sarah in de tuin. Heeft je jarige enorm veel humor? Dan kun je ook kiezen voor een traditionele Sarahpop met een grijze bos haar en een ouderwetse outfit.

Wat kost een Sarah huren Zwolle?

Kijk voor de laatste prijzen even op de assortiments pagina. Met een vaste prijs incl. btw is het huren van een Sarahpop in Zwolle absoluut niet duur. Bij deze prijs wordt er uitgegaan van bezorging op dag één, gebruik op dag twee en ophalen op dag drie. Je verhuurder verzorgt dit brengen en halen volledig en de kosten hiervan zijn al bij de prijs inbegrepen. Wil je de Sarah Zwolle voor een langere tijd huren? Dan komt er per dag slechts een kleine meerprijs bij. Overleg gewoon even met je verhuurder en spreek een voordelig tarief af voor jouw huurperiode.

Waarom zou ik een Sarah huren in Zwolle?

Het huren van een opblaasbare Sarah of Abraham wordt steeds populairder. Dit komt vooral doordat het een betaalbare manier is om iemand die 50 wordt op een vrolijke en opvallende manier in het zonnetje te zetten. Bovendien heb je bij het huren van een pop een mooi verrassingselement. Je kunt de pop zelf meenemen naar het feestadres in Zwolle en hem vervolgens opzetten zonder dat de jarige het doorheeft.